Error Messages

Hi all,

Can anyone tell me what these messages mean that I’m getting in my TVH Server:

2022-12-14 09:59:57.711 [  ERROR]:http: 192.168.10.154: HTTP/1.1 GET (1) /web/deviceinfo -- 404
2022-12-14 10:00:02.768 [  ERROR]:http: 192.168.10.154: HTTP/1.1 GET (1) /web/powerstate -- 404
2022-12-14 10:00:02.810 [  ERROR]:http: 192.168.10.154: HTTP/1.1 GET (1) /web/getservices -- 404
2022-12-14 10:00:02.830 [  ERROR]:http: 192.168.10.154: HTTP/1.1 GET (1) /web/getallservices -- 404
2022-12-14 10:00:02.885 [  ERROR]:http: 192.168.10.154: HTTP/1.1 GET (1) /web/epgservice -- 404
2022-12-14 10:00:03.046 [  ERROR]:http: 192.168.10.154: HTTP/1.1 GET (1) /web/epgservice -- 404
2022-12-14 10:00:03.207 [  ERROR]:http: 192.168.10.154: HTTP/1.1 GET (1) /web/epgservice -- 404
2022-12-14 10:00:03.368 [  ERROR]:http: 192.168.10.154: HTTP/1.1 GET (1) /web/epgservice -- 404
2022-12-14 10:00:03.526 [  ERROR]:http: 192.168.10.154: HTTP/1.1 GET (1) /web/epgservice -- 404
2022-12-14 10:00:03.684 [  ERROR]:http: 192.168.10.154: HTTP/1.1 GET (1) /web/epgservice -- 404
2022-12-14 10:00:03.835 [  ERROR]:http: 192.168.10.154: HTTP/1.1 GET (1) /web/epgservice -- 404
2022-12-14 10:00:03.991 [  ERROR]:http: 192.168.10.154: HTTP/1.1 GET (1) /web/epgservice -- 404
2022-12-14 10:00:04.149 [  ERROR]:http: 192.168.10.154: HTTP/1.1 GET (1) /web/epgservice -- 404
2022-12-14 10:00:04.309 [  ERROR]:http: 192.168.10.154: HTTP/1.1 GET (1) /web/epgservice -- 404
2022-12-14 10:00:04.469 [  ERROR]:http: 192.168.10.154: HTTP/1.1 GET (1) /web/epgservice -- 404
2022-12-14 10:00:04.622 [  ERROR]:http: 192.168.10.154: HTTP/1.1 GET (1) /web/epgservice -- 404
2022-12-14 10:00:04.782 [  ERROR]:http: 192.168.10.154: HTTP/1.1 GET (1) /web/epgservice -- 404
2022-12-14 10:00:04.942 [  ERROR]:http: 192.168.10.154: HTTP/1.1 GET (1) /web/epgservice -- 404
2022-12-14 10:00:05.100 [  ERROR]:http: 192.168.10.154: HTTP/1.1 GET (1) /web/epgservice -- 404

EPG is working just fine, so I can’t figure out where they are coming from.

TIA

EDIT: Just realised that IP is the IP of my Sony TV which has nothing to do with TVH. So why is TVH trying to communicate with my TV?

Check the log from TVH if there is anything related. Maybe TV advertise epg service or something like that.

But I think this requests are related to Dreambox receivers with Enigma?

The log I attached is from the TVH Server and happens everyday at 10AM. There is nothing in the TVH Server log relating to the TV except what I previously attached.

Here’s the log for a couple of days.

Any ideas appreciated.

Do you have any Dreambox or other Enigma based receiver?

No I do not. The only receiver is HDHR which is being used for TVH via IPTV.

Look around in tvh settings if you set some epg thing. Or ask at tvh forum for help because looks like here no one knows about this issue.

Or just ignore those lines if doesn’t do anything to user experience :slight_smile:

Will do.

BTW - Pulled the power plug from the TV and the messges stopped.