TvHeadend no services found


#1

Hello, now I have a problem with TvHeadend on my Wetek Play 2. In practice duranye the channel search phase finds me the MUX but returns me 0 channels found. what does it depend on here?


#2

Which version of CoreELEC are you using?


#3

Last, 8.95.2


#4

Please add logs to your post and some more detailed information, instructions are posted here How to get logs and upload them


#5

here is the log: http://ix.io/1nOp


#6

That log does not showing you scanning channels, it just show’s bootup.


#7

This antoher debug log of kodi: http://ix.io/1nS0

This from debug TvHeadend:

2018-09-29 22:36:53.417 mpegts: 722MHz in DVB-T Network - scan no data, failed

2018-09-29 22:36:53.417 subscription: 0003: “scan” unsubscribing

2018-09-29 22:36:53.425 mpegts: 642MHz in DVB-T Network - tuning on Sony CXD2837ER DVB-T/T2/C demodulator #0 : DVB-T #0

2018-09-29 22:36:53.425 epggrab: 642MHz in DVB-T Network - registering mux for OTA EPG

2018-09-29 22:36:53.467 subscription: 0005: “scan” subscribing to mux “642MHz”, weight: 5, adapter: “Sony CXD2837ER DVB-T/T2/C demodulator #0 : DVB-T #0”, network: “DVB-T Network”, service: “Raw PID Subscription”

2018-09-29 22:36:54.790 linuxdvb: Sony CXD2837ER DVB-T/T2/C demodulator #0 : DVB-T #0 - poll TIMEOUT

2018-09-29 22:36:58.424 mpegts: 642MHz in DVB-T Network - scan no data, failed

2018-09-29 22:36:58.424 subscription: 0005: “scan” unsubscribing

2018-09-29 22:36:58.428 mpegts: 666MHz in DVB-T Network - tuning on Sony CXD2837ER DVB-T/T2/C demodulator #0 : DVB-T #0

2018-09-29 22:36:58.428 epggrab: 666MHz in DVB-T Network - registering mux for OTA EPG

2018-09-29 22:36:58.461 subscription: 0007: “scan” subscribing to mux “666MHz”, weight: 5, adapter: “Sony CXD2837ER DVB-T/T2/C demodulator #0 : DVB-T #0”, network: “DVB-T Network”, service: “Raw PID Subscription”

2018-09-29 22:37:03.428 mpegts: 666MHz in DVB-T Network - scan no data, failed

2018-09-29 22:37:03.428 subscription: 0007: “scan” unsubscribing

2018-09-29 22:37:03.428 mpegts: 538MHz in DVB-T Network - tuning on Sony CXD2837ER DVB-T/T2/C demodulator #0 : DVB-T #0

2018-09-29 22:37:03.428 epggrab: 538MHz in DVB-T Network - registering mux for OTA EPG

2018-09-29 22:37:03.471 subscription: 0009: “scan” subscribing to mux “538MHz”, weight: 5, adapter: “Sony CXD2837ER DVB-T/T2/C demodulator #0 : DVB-T #0”, network: “DVB-T Network”, service: “Raw PID Subscription”

2018-09-29 22:37:04.760 linuxdvb: Sony CXD2837ER DVB-T/T2/C demodulator #0 : DVB-T #0 - poll TIMEOUT

2018-09-29 22:37:08.433 mpegts: 538MHz in DVB-T Network - scan no data, failed

2018-09-29 22:37:08.433 subscription: 0009: “scan” unsubscribing


#8

Have you ever been able scan muxes with previous CE versions?


#9

hello, with CE I’ve never tried, but with other versions the scan works fine


#10

Have you tried the latest LibreELEC (Leia) v8.90.005 ALPHA for WP2. This version is close to current CE.
I have only DVB-S tuner for WP2 and this has no issue to scan satellite channels.


#11

Try this version :wink:


#12

Sorry for necroposting on this thread, but I recently had the same issue on CE 8.95.4.1.
Running the tvheadend wizard, it could only find 11 channels, and “dmesg” reported a few errors related to a syscall failing (395, if i recall it correctly) and a dump of the failing task.
All but one (642MHz) of the scanned mux failed to detected any channel because of this.
I tried both the stock DVB driver, crazycats’ driver and “latest kernel”, same result.
My workaround was to boot LE 8.90.006 from the sdcard and scan channels from there (around 430 channels found). I then copied the /storage/.kodi/userdata/addon_data/service.tvheadend42 folder from the sdcard to the nand-installed coreelec storage.


#13

Hello, after a while I was able to try the latest version of CoreELEC, 8.95.7 and now the DVB is working properly.


#14

I have to correct the positive feedback I, even with the latest version of CE the channels that manages to tune are not all. Many who with a veriose of Libreelec can tune with CE does not find them. What can I try?


#15

Ultimately, everything works perfectly on the latest version of CE. Fantastic work!