UHD blu-ray black screen

Hardware: Panasonic HZ1000, VIM3, Coreelec 19

When trying to watch UHD blu-ray stream from NAS the result is blank screen.
TV reports no errors, 3840 x 2160 60Hz, sound comes as perfect.

Already replaced HDMI cable with this 8K model: http://www.akasa.com.tw/update.php?tpl=product/product.detail.tpl&no=181&type=Cables&type_sub=HDMI%20Cables&model=AK-CBHD19-BK

Also downloaded the “worst” 4K HDR samples and they play perfectly:
4K HEVC BroadcastCaptureSample.mkv
Escape.m2ts
jellyfish-400-mbps-4k-uhd-hevc-10bit.mkv
Samsung Travel With My Pet HDR UHD 4K Demo.ts

Tried settings 4:2:2 8-bit and rebooted, also different HDMI port, 1080 user interface resolution, whitelists etc. with no help.

Dispinfo: http://ix.io/2T9Q

I´m currently out of ideas, can this be resolved?

Try nightly build first, there were some HDMI changes there
If doesn’t help then collect full log please on nightly build

Still blank screen with latest nightly. logs:

http://ix.io/2Tao

You uploaded wrong log - crash log…
But also try to enable 422 mode, reboot and after check and collect correct log again

Sorry, now at 4:2:2 8-bit, still black…

http://ix.io/2Tau

2021-03-17 11:36:28.371 T:3641889664 NOTICE: VideoPlayer: playing a file with menu's
For BD It’s possible that you need to follow this topic:


It could be that some of bd menu still don’t work correctly.

No, it is not the menu system, I started playing straight from the stream file itself, this always works when the menu fails.

About | FAQ | Terms of Service | Privacy Policy | Legal Notice